Αντιαγροτικό παραλήρημα από κηφήνες διορισμένους που τους ταΐζουμε από το αίμα μας τόσα χρόνια: Εμετικό σχόλιο...


ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΣΕΙΣ....

Δεν πρόλαβε καλά καλά ο ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ να δημοσιεύσει την λυπητερή ότι ο ΟΓΑ καταργείται κι ότι οι αγρότες θα πληρώνουν το 20% του εισοδήματος τους για ασφαλιστικές εισφορές στον νέο φορέα, και τα εγκάθετα παπαγαλάκια του συστήματος ξέρασαν το φαρμάκι τους ενάντια σε αυτούς που δουλεύουν την Γη με βροχές πάγο και αέρα για να έχουν αυτοί να τρώνε και να μας ειρωνεύονται.
Διαβάστε το κατάπτυστο σχόλιο που έλαβα...

Nikos Zag... 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ .

ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΗΤΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΓΑ. 
ΟΤΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΔΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΑΤΕ .
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΤΒ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΑΤΕ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΝΤΟΥΣ.)ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .

ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ Π@ΤΣΑ ,ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.


Ρε άθλιο υποκείμενο, μέχρι και τα σκυλιά γλύφουν το χέρι αυτού που τα ταΐζει.
Εμείς οι μαλάκες αγρότες δουλεύουμε για να τρώτε και να ξύνετε εσείς αυτά που δεν έχεις...
Διοριστήκατε από πουλημένους πολιτικούς τέσσερις φορές περισσότεροι Δημόσιοι υπάλληλοι από όσοι χρειάζεστε.
Να φάτε μελάνια και κωλόχαρτα ρε, μην ξαναφάτε αγροτικά προϊόντα, παλιοκηφήνες που μιλάτε κιόλας.

Μιλάς εσύ για συντάξεις;
330 ευρώ τον μήνα παίρνει ο αγρότης και δουλεύει από παιδί μέχρι 67 χρονών γέρος, χωρίς εφάπαξ και χωρίς να μπορεί να βγει στην σύνταξη από 38 χρονών όπως εσείς.
Πληρώνει εισφορές από αυτά τα χρήματα που βγάζει με αίμα στο χωράφι,στη θάλασσα ή στα ζώα, ενώ εσάς σας κρατάει εισφορά το κράτος από τον μισθούλη που σας δίνει ενώ δεν έπρεπε, γιατί είστε παράνομα διορισμένοι παραπάνω απ ότι το κράτος χρειάζονταν, χωρίς καν να βάλετε το χέρι στην τσέπη παίρνετε χιλιάδες ευρώ το μήνα σύνταξη δηλαδή.
Μιλάς για το τι ψηφίσαμε εμείς, ενώ είναι γνωστό ότι τα ζόμπι αποκόμματα έχουν στρατό ψηφοφόρων από μαϊμού υπαλλήλους και μαϊμού συνταξιούχους που τα ψηφίζουν.
Μιλάς εσύ για δυσκολίες που πέφτει το μαρούλι κάθε μήνα βρέξει χιονίσει.

Θίγεις τον αγρότη και την αγρότισσα γιατί τους φθονείς, αφού είναι από τους λίγους που βγάζουν τίμια το ψωμί τους, χωρίς ρουσφέτια και χάρες από τους βρωμοπολιτικούς.

Επαναλαμβάνω ότι αν έχεις τσίπα πάνω σου πρέπει να σταματήσεις αμέσως να τρως από αυτά που παράγει ο αγροτικός κόσμος και να τρέφεσαι με μελάνια και με κωλόχαρτα.

http://neosagroths.blogspot.gr/


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. αυτός που τα έγραψε αυτά να πάει να γαμηθεί και αν θέλει ας έρθει να τα πούμε από κοντά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτού του είδους ακριβώς οι άνθρωποι είναι που σε περιόδους κρίσης και δυσκολίας,όχι μόνο δεν δουλεύουν,αλλά γίνονται επαίτες,ρουφιάνοι κλέφτες και προδότες για να επιβιώσουν.Εαυτούληδες που σήμερα λένε εξυπνάδες αύριο θα μας χτυπούν την πόρτα για μιά πατάτα,λίγο λάδι και ένα κομάτι ψωμί....Αγνοήστε τους.
    Μενέλαος:
    www.agroselida.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή