Αλέξη πες αλεύρι,η αγροτιά τη νέα χρονιά σε γυρεύει‏


Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Δείτε καί απολαύστε Έλληνες καί Ελληνίδες τί έλεγε ο πολιτικά ανήθικος, Αλέξης Τσίπρας, στην αγροτιά, εμφανιζόμενος ως σωτήρας όλων καί ξεσηκωθείτε,εξαγριωθείτε.
» Θα συντρίψω το κατεστημένο ή θα συντριβούμε εμείς», έλεγε ο ανεκδιήγητος.Μόνο το καπέλο του ταχυδακτυλουργού τού έλειπε γιά να βγάζει τούς λαγούς από μέσα.

Είναι σίγουρο ότι έχεις συντριβεί Τσίπρα.
Πανωλεθρία έχεις πάθει.


Δεν έχεις νοιώσει το τρίξιμο της καρέκλας σου ακόμα;

Ο κόσμος πεινάει καί θα σε κυνηγάει, αντί να σε ακολουθάει.
Γιατί ακόμα καί τα σκυλιά ακολουθούν αυτόν που τα ταΐζει
Πήρες την σκυτάλη από τον Σαμαρά καί συνέχισες στο δεκαπλάσιο το καταστροφικό του έργο,τόσο πού έχουν αναστενάξει ολοι οι κάδοι σκουπιδιών.

Η αγροτιά θα σε λοιώσει Αλέξη.

Εξ” άλλου σού είχαν πεί οι αγρότες ,πρόσεξε,μην ξεχάσεις αυτά που έλεγες.

Όχι μόνο αυτοί,αλλά καί όλοι, όσοι σε κάναμε Πρωθυπουργό.

Γιατί όσοι είμαστε αντιμνημονιακοί καί φανατικοί με την κάθαρση καί την δικαιοσύνη καί σε φέραμε να κάνεις πράξη τις υποσχέσεις σου,να μας απαλλάξεις από τα μνημόνια καί δεν τις τήρησες,εμείς θα σε πάμε πάλι στο 3%, απ” όπου ξεκίνησες καί τόλμησες να μας προδόσεις καί να μας αγνοήσεις.

Στην πορεία της ζωής και της ενασχόλησής μου με την πολιτική ζωή, έχω δεί σημεία καί τέρατα καί έχω ακούσει διάφορα φρικιαστικά,αλλά η περίπτωση του αριστερού Τσίπρα, πού δεν είναι αριστερός, αλλά μας βγήκε απ” αριστερά μπαμπέσικα καί μας πολεμάει αντί να μας προστατεύει,δεν έχει προηγούμενο.

Μας φανερώθηκε προστάτης καί μεταμορφώθηκε σε τύραννο.

Μα τί είσαι τελικά Αλέξη Τσίπρα;

Αριστερός,κομμουνιστής,σοσιαλιστής, Μαρξιστής,καπιταλιστής,άθεος,ευφυής,παράφρων,πονηρός,δειλός,πανούργος ή μεγάλος προδότης;

Γιατί η κυβέρνησή σου Τσίπρα οδήγησε και οδηγεί την Ελλάδα από όλους τούς δρόμους στην καταστροφή.Καί δεν είναι τυχαία όλα αυτά Αλέξη, γιατί κι εμείς στην πιάτσα μεγαλώσαμε, κι αυτά δεν τα μασάμε!

Έλληνες καί Ελληνίδες η κυβέρνηση Τσίπρα νομίζετε ότι σας αξίζει;

Ο αμερικανός συγγραφέας Mark Twain είχε γράψει, ότι πρέπει να έχουμε » πίστη στην Πατρίδα πάντα.Πίστη στην κυβέρνηση όμως, όταν το αξίζει»!
Καί αυτή δεν αξίζει.

Αυτή η κυβέρνηση μας ληστεύει.
Μας γδέρνει.

Αυτή η κυβέρνηση, κυβερνάει συνέχεια με κακές λύσεις.

Αυτή η μειοψηφική κυβέρνηση, κάνει ό,τι γουστάρει.

Αυτή η κυβέρνηση αντί να μας δίνει Έλληνα, συνέχεια μας παίρνει.

Αυτή η κυβέρνηση της αριστεράς, στρέφεται κατά του έθνους.

Με αυτή την κυβέρνηση, δεν ξέρουμε πού τελειώνει η επικράτειά μας.

Αυτή η κυβέρνηση, μας έχει βάλει σε πολλούς κινδύνους.

Αυτή η κυβέρνηση,μυστικά ψηφίζει καί μας κατάσχει ό,τι έχουμε καί δεν έχουμε,την στιγμή πού αυτοί οι αριστεροί ξεχνάνε στο μέτρημα τα εκατομμύριά τους και τα ακίνητά τους.

Τι άλλο θέλεις Έλληνά μου, γιά να κατανοήσεις ότι αυτή η κυβέρνηση σε δουλεύει καί σού » προσφέρει» τα χειρότερα δεινά πού θα μπορούσες να φανταστείς;

Ένας τρόπος υπάρχει γιά να αντισταθούμε στην πιό αισχρή κυβέρνηση,πού έχει περάσει από την ιστορία της Ελλάδας.

Να επαναστατήσουμε, βγαίνοντας όλοι στους δρόμους,μαζί με τούς αγρότες,μαζί με τούς άνεργους,μαζί με τούς συνταξιούχους.ΟΛΟΙ.

Θέλετε ελεύθερη χώρα;
Αν ναί, αντισταθείτε!
Ούτως ή αλλιώς βαδίζουμε ολοταχώς σε Grexit κι εθνικό νόμισμα.

Θέλετε αυτόν τον Τσίπρα πού αδίστακτα μιλάει με μπουρδοψεμματάρες στούς αγρότες καί σε όλο το Έθνος πού μόλις είδατε καί ακούσατε;Τέτοιο φθηνό Πρωθυπουργό θέλετε;
Αν ναί,κοιμηθείτε όσο προλαβαίνετε, γιατί θα σας κατάσχει το στρώμα καί το κρεββάτι.

Θέλετε αυτόν τον υποτιθέμενο αριστερό πρώτη φορά πρωθυπουργό πού παρέδωσε την εθνική μας ανεξαρτησία καί εθνική αυτοτέλεια στούς ξένους;

Αν όχι,τότε επαναστατείστε,γιατί είναι δικαίωμά σας.Τί περιμένετε;Στις πολυθρόνες δεν λύνονται τα εθνικά θέματα.Μόνο με αγώνες καί με τον λαό οργανωμένο.

Δεν θα φοβάστε εσείς την κυβέρνηση,αλλά η κυβέρνηση εσάς

Έλληνες καί Ελληνίδες, όσοι πονάτε την γη των προγόνων μας ,την Ελλάδα μας ,πρέπει να είστε έτοιμοι να την υπερασπιστείτε,γιά να πέσει μία κυβέρνηση πού βλάπτει,προδίδει,κακοποιεί καί καταστρέφει το πιό ηρωικό Έθνος της Υφηλίου.

Καί πιστέψτε με ότι δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από το να βλέπεις τους τυράννους σου να αναζητούν τρύπα να κρυφτούν.

Καλή αγωνιστική καί ελεύθερη Χρονιά Έλληνες, με ψυχραιμία.
Θεοδωροβία Πλακά
viaplaka@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια