Τσίπρας-Μητσοτάκης: Τέρμα οι Γεωργικές Επιδοτήσεις από την ΕΕ !. Κάτι που κανείς δεν κατάλαβε.


Χθές στην Βουλή:

ΤΣΙΠΡΑΣ: "Οι Ευρωπαικές Επιδοτήσεις (ενισχύσεις) των Αγροτών θα κατατίθονται ως εγγύηση για τα δάνειά των (πιστώσεις των) στις τράπεζες" !!!!

Σχόλιο: Αυτό σημαίνει ότι:
α) στο εξής (με κατάλληλο νόμο) οι επιδοτήσεις θα παρακρατώνται από τις τράπεζες για να συμψηφιστούν οι οφειλές των αγροτών σε αυτές από παλαιά των δάνεια (αν κι αυτό το κάνουν ήδη έστω και παράνομα).
β) για να χορηγηθούν νέα δάνεια στους αγρότες -του αγίου ποτέ- οι αγρότες θα καταθέτουν ως εγγύηση τις επιδοτήσεις των, επιπλέον των χωραφιών και σπιτιών τους). Κι αυτό σημαίνει ότι οι επιδοτήσεις θα τρώγονται σε μεγάλο βαθμό από τις τράπεζες με τις παράνομες υπερχρεώσεις στα δάνεια των αγροτών, με παράνομα έξοδα, πανωτόκια, κλπ κλπ.
γ) ότι οι επιδοτήσεις σε κάθε περίπτωση θα φορολογούνται και μετά θα συμψηφίζονται για τα παλαιά ή νέα δάνεια

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Οι Επιδοτήσεις των Αγροτών να συμψηφίζονται με τις οφειλές των αγροτών στον ΟΓΑ" !!

Σχόλιο: Αυτό σημαίνει ότι:
α) Οι επιδοτήσεις σ` ένα μεγάλο μέρος των θα πηγαίνουν στον ΟΓΑ, διότι ο Μητσοτάκης ΔΕΝ είπε τίποτα για τις αυξήσεις των εισφορών υπέρ του ΟΓΑ που προτείνει ο Τσίπρας.
β) Το μέρος των επιδοτήσεων που θα πάει υπέρ ΟΓΑ δεν θα φορολογοούνται


Συμπέρασμα:
α) Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις οι Επιδοτήσεις καταργούνται πλέον υπέρ των Δημοσίων ελλειμμάτων και του Δημόσιου Χρέους !
β) Ουσιαστικά η Ελλάδα είναι ΕΚΤΟΣ Ευρωπαικής Ένωσης (Ευρωζώνης), τουλάχιστον όσον αφορά τον Αγροτιά κι αυτό σε συνδυασμό με την σχεδιαζομένη αποπομπή μας από την Ζώνη Σένγκεν (κατάργηση της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων στην Ευρωπαική Ένωση).
γ) Σκοτώνουμε τους Αγρότες (και τους άλλους Έλληνες) κι ούτε το Ευρωπαικό μας Νεκροταφείο δεν εξασφαλίζουμε, όπως μας υπόσχεται ο Υπουργός Γεωργίας !


ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ...

Δημ. Αντωνίου

http://zoidosia.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια