ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤ@Ν@ Η ΒΟΥΛΗ!!! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΑ...

Σοβαρά επεισόδια έγιναν πριν από λίγο στο Βελλίδειο Μέγαρο Θεσσαλονίκης, μεταξύ αγροτών και ανδρών των ΜΑΤ! Μάλιστα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στα γεννητικά του όργανα από κροτίδα και μεταφέρεται στο 424 Στρατιωτικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι της AGROTICA, ανακοίνωσαν από τα μεγάφωνα στους αγρότες ότι δεν θα εγκαινιάσει την έκθεση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου.

Τότε οι εξαγριωμένοι αγρότες απάντησαν ότι θέλουν να εγκαινιάσουν εκείνοι την έκθεση και προσπάθησαν να μπουν στο Βελλίδειο. Οι αστυνομικοί τους έκαναν έλεγχο και τότε άρχισαν να σπρώχνονται και να δημιουργούνται επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα.

Οι αγρότες έβγαλαν τις μαγκούρες, ενώ οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με την χρήση χημικών. Στην συνέχεια έπεσαν δυο μολότοφ και χειροβομβίδες. Μάλιστα ένα δέντρο πήρε φωτιά δίπλα στο Βελλίδειο από κάποια κροτίδα λάμψης.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκονται πάνω από 20.000 αγρότες από τον Έβρο και ολόκληρη την Μακεδονία, ενώ ο Λευκός Πύργος ''βουλιάζει'' από τα τρακτέρ.

Οι αγρότες προσπάθησαν να αναποδογυρίσουν και μια κλούβα των ΜΑΤ.

Αυτή την ώρα στο πλατύσκαλο του Βελλιδείου είναι παρατεταγμένες τέσσερις σειρές από άνδρες των ΜΑΤ και από κάτω είναι οι μαινόμενοι αγρότες.ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια