Στάβλος μεταμορφώθηκε σε εντυπωσιακό ορεινό θέρετρο!


Ένας στάβλος που φιλοξενούσε πρόβατα και βρίσκεται στο ορεινό τοπίο της χερσονήσου Troll της Ισλανδίας μετατράπηκε σε εκπληκτικό ορεινό θέρετρο.
Το Deplar Farm είναι περιτριγυρισμένο από ένα μαγευτικό τοπίο και αντικατοπτρίζει την αληθινή παρθένα ομορφιά της περιοχής.Πλήρως ανακαινισμένο με τοπικά υλικά και μια καταπράσινη οροφή, χωρίς ίντερνετ και επαφή με τον… πολιτισμό υπόσχεται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε μια περιοχή που φημίζεται για το φυσικό της κάλλος. Αν και έχει μετατραπεί σε πολυτελές κατάλυμα, ο πρώην στάβλος και το αγρόκτημα που τον περιβάλλει εξακολουθούν να διατηρούν μεγάλο μέρος του ταπεινού τους χαρακτήρα.


Τα υλικά, πέτρα και ξύλο που χρησιμοποιήθηκαν στη διαδικασία της ανακαίνισης, προέρχονται από από κοντινούς ποταμούς κααι τα δάση. Μια καλυμμένη με γρασίδι οροφή διατρέχει το μήκος του κτηρίου, βοηθώντας το να ενσωματωθεί πλήρως στο φυσικό τοπίο. Το θέρετρο διαθέτει 13 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, το καθένα με πληθώρα μεγάλων παραθύρων για να προσφέρει απρόσκοπτη θέα στα γύρω βουνά, τις λίμνες και τα ποτάμια.


Οι επισκέπτες που επιθυμούν να φύγουν από τη ζεστασιά του θερέτρου μπορούν να απολαύσουν συναρπαστικές δραστηριότητες στην περιοχή – από το heli-sking μέχρι το snowmobiling. Και για την απόλυτη εμπειρία, η παρατήρηση του Βόρειου Σέλαος ενώ κολυμπούν στη γεωθερμική πισίνα υπερχείλισης του θέρετρου.