Με λίγη φαντασία, αυτό το σκουριασμένο αγροτικό του 1940 μεταμορφώθηκε σε κάτι πανέμορφο


Με λίγη φαντασία, αυτό το σκουριασμένο αγροτικό του 1940 μεταμορφώθηκε σε κάτι πανέμορφο. Το παλιό αμερικάνικο εφηβικό όνειρο περιλάμβανε ένα μικρό φορτηγάκι για βόλτες. Οι νέοι ονειρεύονταν ένα αμάξι που θα τους πήγαινε όπου ήθελαν και που θα τους πρόσφερε αρκετό χώρο για τα τρυφερά τους τετ α τετ.

Οι εποχές, όμως, άλλαξαν και το όνειρο ενός μικρού φορτηγού ξεπεράστηκε. Αλλά η αγάπη για αυτά τα αυτοκίνητα παραμένει, έστω και μεταλλαγμένη. Πλέον, υπάρχουν άνθρωποι που αντί να θέλουν να βγάλουν στο δρόμο ένα παλιό φορτηγάκι, προτιμούν να το μετατρέπουν μόνοι τους σε κάτι χρήσιμο και πρωτότυπο!

Αν, λοιπόν, έχετε κι εσείς στην πίσω αυλή σας ένα παρατημένο αμάξι, πριν σκεφτείτε να το δώσετε για παλιοσίδερα, δείτε τι μπορείτε να κάνετε! Θα ενθουσιαστείτε!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τμήματα του φορτηγού για να φτιάξετε ένα vintage κρεβάτι. Δείτε πόσο όμορφο δείχνει το κεφαλάρι!


Μπορείτε, ακόμη να κατασκευάσετε μια ραφιέρα για τα αναμνηστικά και τις φωτογραφίες σας.


Με τις κατάλληλες αλλαγές στο παλιό σας αμάξι, μπορείτε να αποκτήσετε και μια υπέροχη, πρωτότυπη παιδική κούνια!Ή ακόμη κι ένα γραφείο για να μελετάτε!


Ένα παγκάκι φτιαγμένο από κομμάτια του φορτηγού σας θα δώσει άλλο αέρα στο χώρο σας.


Με λίγη προσπάθεια είναι δυνατό να φτιάξετε ένα μπάρμπεκιου σε συνδυασμό με χώρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά. Κι όλα αυτά από ένα Chevy του 1953.


Αν αγαπάτε τα παγκάκια,τότε υπάρχουν πολλές ιδέες να υλοποιήσετε. Αυτή εδώ έγινε από τη μετατροπή ενός Chevrolet.


Κι αν δεν έχετε φορτηγό αλλά κάποιο παλιό τρακτέρ, μπορείτε πάλι να φτιάξετε κάτι όμορφο για το σπίτι σας. 
Φαντασία και μεράκι να υπάρχει κι όλα τα άλλα γίνονται.


Πηγή diaforetiko

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια