Βίντεο: Το άγριο γιουχάισμα Παραστατίδη στο Κιλκίς από αγρότες

Ο κ. Παραστατίδης έδωσε το παρών σε σύσκεψη που είχε καλέσει η ΑΔΕΔΥ της περιοχής με βουλευτές και παράγοντες της αυτοδιοίκησης για ...
να θέσουν επί τάπητος το ζήτημα της διαφύλαξης του επιδόματος των παραμεθόριων περιοχών, το οποίο και κινδυνεύουν να χάσουν τέσσερις νομοί, συμπεριλαμβανομένου και του Κιλκίς.

Τα… αίματα άναψαν όταν στο βήμα ανέβηκε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης και χτυπώντας το χέρι στο βήμα, τόνισε πως «οι αγώνες για να έχουν επιτυχία χρειάζεται να είναι σκληροί. Και το 2007 ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήθελε να μας απεντάξει και κλείσαμε τα σύνορα στους Ευζώνους. Κατορθώσαμε και το πετύχαμε…».



Αντιδρώντας στο λόγο του δημάρχου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης, φώναζε από κάτω:

- «Ήρεμα, ήρεμα…»

- «Γιατί θιχτήκατε κύριε βουλευτά», απάντησε ο δήμαρχος.

- «Οι παλληκαρισμοί τέτοιες εποχές δε χρειάζονται», φώναζε ο κ. Παραστατίδης σ’ έντονο ύφος, ενώ σηκώθηκε και όρθιος, και απευθυνόμενος προς τους αγρότες που άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, έλεγε πως «όλοι απολογούμαστε σ’ αυτόν το νομό, το τι κάναμε, το τι προσφέραμε…».
- «Το μνημόνιο ψήφισες», φώναζαν οι αγρότες κι εκείνη τη στιγμή κινήθηκε ενάντια στον κ. Παραστατίδη ο πρώην δήμαρχος Γαλλικού Θανάσης Ρωσσόπουλος, έχοντας έντονο διάλογο με το βουλευτή, με τον τελευταίο να του λέει: «Όχι μαγκιές σε μένα, όχι μαγκιές…».
Κάποια στιγμή, ομάδα αγροτών άρχισε να κινείται προς τον βουλευτή με άγριες διαθέσεις. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε και ο βουλευτής απομακρύνθηκε.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια