Μπούτας: Αγρότες διορισμένοι από τον Αποστόλου πήγαν να συνομιλήσουν

Για «κομματικά υποκινούμενους» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας
«Ρωγμές» φαίνεται πως εμφανίζεται στο αγροτικό κίνημα, καθώς μερίδα αγροτών εμφανίζονται άκρως ενοχλημένοι από την πρωτοβουλία των συναδέλφων του να καταθέσουν προτάσεις στο μέγαρο Μαξίμου.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, χαρακτήρισε «υποκινούμενους κομματικά αυτούς που πήγαν σε διάλογο».

«Εμείς προσπαθήσαμε να ενοποιήσουμε όλα τα αιτήματα των μπλόκων και θεωρήσαμε ότι ήταν η σωστή κίνηση για να εκφράσουμε το «όλοι μαζί». Δυστυχώς κάποιοι, μαθημένοι και από παλιότερα, -ήταν και στρωμένο το τραπέζι από τον κ. Αποστόλου αφού τους έχει διορισμένους σε κάποιους οργανισμούς-, πήγαν να παίξουν αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο κ. Μπούτας, μιλώντας στο Mega.
Ο ίδιος διεμήνυσε την πρόθεση των αγροτών να πάνε μέχρι τέλους, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση «να απαντήσει στα συγκεκριμένα αιτήματα».
«Τα αιτήματά μας είναι συγκεκριμένα και επεξεργασμένα. Ας μας απαντήσει η κυβέρνηση κι ας μη λέει ότι δεν έχουμε αιτήματα. Δεν έχει νόημα να πάμε σε μια συζήτηση γενικά και αφηρημένα, για «τσάι και συμπάθεια»», τόνισε ο κ. Μπούτας.



πηγή: tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια