Αγρότες κατέβασαν την ταμπέλα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση σημειώθηκε έξω από τα γραφεία στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου. Αγρότες από το μπλόκο του Κεφαλόβρυσου έφτασαν έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος για να παραδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας αλλά όταν βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη ακούστηκαν εκφράσεις όπως "αλήτες" και "λαμόγια".

Στο κτίριο όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στεγάζεται και το γραφείο της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Τριανταφύλλου. Οι αγρότες έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης (17.02.2016) αλλά βρήκαν την πόρτα της εισόδου κλειδωμένη.

Και αφού άρχισαν οι φωνές και οι διαμαρτυρίες, εμφανίστηκε συνεργάτης της Μαρίας Τριανταφύλλου, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι έχει εντολή να μην τους αφήσει να μπουν στα γραφεία. Και αυτό τους εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. «Εμείς ήρθαμε εδώ ειρηνικά να μεταφέρουμε τα αιτήματά μας. Αν δεν μας ανοίξουν όμως θα σπάσουμε την πόρτα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια "επιστρατεύτηκαν" τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα, τα οποία πάρκαραν έξω από τα γραφεία και αφού ανέβηκαν σε αυτά, κατάφεραν να φτάσουν στο μπαλκόνι και να ξηλώσουν την πινακίδα!








«Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας», έλεγαν. Και αφού ξήλωσαν την πινακίδα, άδειασαν στην πόρτα της εισόδου καφάσια με ελιές και πορτοκάκια, έβαλαν την πινακίδα σε μια καρότσα και έφυγαν!


Δείτε το video (η συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από το 01:27 και μετά)
Πηγή: aixmi-news.gr, onairnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια