Καιρός: Βίντεο με το πέρασμα του χιονιά πάνω από την Ελλάδα τις επόμενες μέρες


Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της χιονιοκάλυψης στην Ελλάδα καθώς και πώς θα είναι ο καιρός στην Ευρώπη για τις επόμενες 4 ημέρες.

Ο χιονιάς και η παγωνιά καλύπτουν την χώρα καθώς ο καιρός επιδεινώνεται με καταιγίδες που συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς ανέμους, πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις.

Η κακοκαιρία αναμένεται να «χτυπήσει» μέχρι την Τετάρτη, με κύρια χαρακτηριστικά του νέου βαρομετρικού χαμηλού τους θυελλώδεις ανέμους, τις δυνατές βροχές, τις χιονοπτώσεις και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Μετά το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ ο κρατικός μηχανισμός είναι σε επιφυλακή.


Στην Αττική και την πόλη της Αθήνας αναμένονται ισχυρά φαινόμενα (βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα παράκτια, χιόνια στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα) από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. Ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στην Εύβοια και τις Σποράδες έως το μεσημέρι, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, το πρωί και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο από το μεσημέρι έως και το απόγευμα.

Στο νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται βροχές καθώς και χιονοπτώσεις σε περιοχές με υψόμετρα πάνω από τα 200 μέτρα, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χιονίσει πρόσκαιρα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στο βίντεο του meteo.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της χιονιοκάλυψης στην Ελλάδα και την Ευρώπη για τις επόμενες 4 ημέρες καθώς και της δορυφορικά εκτιμώμενης χιονιοκάλυψης της Ευρώπης στις 15 Δεκεμβρίου 2018.

ΒΙΝΤΕΟ



πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια