Πωλείται βασιλικός πολτός

Το Μαξίμου έβγαλε βίντεο για τους αγρότες και τι έκανε για αυτούς


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
Στα μέτρα που έχουν ληφθεί για τους αγρότες αναφέρεται το νέο βίντεο του Μαξίμου στο πλαίσιο της προβολής του κυβερνητικού έργου.

Στο βίντεο, που καταλήγει με τη γνωστή πλέον φράση του πρωθυπουργού «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», γίνεται αναφορά σε μια σειρά μέτρων για την ενίσχυση των αγροτών και της αγροτικής ανάπτυξης και ειδικότερα:


«Με το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας μειώνεται κατά 1/3 η επιβάρυνση για τις ασφαλιστικές εισφορές στον κλάδο της συνταξιοδοτικής δαπάνης των αγροτών.

Με αυτή τη μείωση, μαζί με την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για αγροτικούς συνεταιρισμούς και συνεταιρισμένους αγρότες, που υλοποιήθηκε με νόμο του υπουργείου Οικονομικών, δίνεται μεγαλύτερη ανάσα στα μεσαία και μεγαλύτερα αγροτικά στρώματα, που είχαν επιβαρυνθεί στα χρόνια των μνημονίων.

Επίσης, μπαίνει οριστικό τέλος στο καθεστώς παραχώρησης εκτάσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς υπογράφτηκε η απόφαση, με την οποία από 1 Νοεμβρίου λήγουν όλα τα καθεστώτα παραχώρησης που ίσχυαν μέχρι τώρα για τις εκτάσεις ιδιοκτησίας του υπουργείου και ανοίγει ο δρόμος για την παραχώρηση στους πραγματικούς παραγωγούς.

Παράλληλα, είναι έτοιμος ο νέος χάρτης των μειονεκτικών περιοχών της χώρας μας, που διασφαλίζει τις πληρωμές της εξισωτικής αποζημίωσης για τους κατοίκους της υπαίθρου τα επόμενα χρόνια. Ο νέος χάρτης επιβεβαιώνει ότι η συμμετοχή στη διαβούλευση, η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης και ιδιαίτερα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπορεί να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τη χώρα μας.»

Το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού:Πηγή:  iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ρε παπαρα μας πηρες το 70% του εισοδηματος και μας δινεις πισω το 10% και πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι ??? ουστ απο εδω τεμπελικο καλομαθημενο κωλοπαιδο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή