Θες να συνεχίσεις να τρως το κρέας του εμπορίου; Αντέχεις να δεις τι τρως;


ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…
Έλεος για τα Ζώα
Από το “Αγρόκτημα” στο ψυγείο. Αφήγηση από τον υποψήφιο για Oscar James Cromwell.
Αυτή η ισχυρή ταινία παίρνει τους θεατές σε μία εξερεύνηση πίσω από τις κλειστές πόρτες στις μεγαλύτερες βιομηχανικές φάρμες της χώρας, εκκολαπτήρια και μονάδες σφαγής – που αποκαλύπτουν το, συχνά απαρατήρητο, ταξίδι που κάνουν τα ζώα από το αγρόκτημα στο ψυγείο μας.

Σχόλιο “τροφής”: Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι πως για να συντελεστεί αυτήν η φρίκη χρειάζεται η ύπαρξη μίας μεγάλης μερίδας ανθρώπων που να καταναλώνει αδιάκοπα και αδιάλειπτα κρέας, πράγμα που σαφέστατα καθιστά σχεδόν το σύνολο από εμάς συνενόχους και ηθικούς αυτουργούς στο έγκλημα.
Δεν λέω μην τρώτε κρέας, αλλά καταναλώστε το μία, άντε το πολύ δύο φορές την εβδομάδα και όταν είναι να το αγοράσετε, προτιμήστε να το παραγγείλετε σε γνωστούς από χωρία, αντί να συντηρείτε αυτήν την ελεεινή κατάσταση του μεγαλοεμπορίου.
Ακόμη και αν δεν σας νοιάζει το πως έφτασε το ζωάκι στο πιάτο σας, είναι ανάγκη να αντιληφθείτε πως μαζί με το κρέας τους φτάνει και η χημική τους σύσταση, η οποία εξαρτάται από την συμπεριφορά που λαμβάνουν τα άμοιρα τα ζωάκια στους “θαλάμους εξόντωσης”. Και αν ακόμη και αυτό δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε τουλάχιστον σκεφτείτε το πόσα δηλητήρια, ορμόνες, αντιβιοτικά και ένα σωρό άλλα, εξασφαλίζουν πως το κρέας που τρώμε, είναι ούτε λίγο – ούτε πολύ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΈΝΟ!Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια