Το ΕΠΙΚΟ μήνυμα των αγροτών της Βοιωτίας στον Σόιμπλε: «Δεν θα πάρεις ούτε ένα στρέμμα ΗΛΙΘΙΕ»! (βίντεο)


Με τις ευλογίες της Εκκλησίας συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στη Βοιωτία… καθώς Μητροπολίτης Θ και Λ Γεώργιος βρέθηκε στο μπλόκο του Κάστρου συνομίλησε με τους αγρότες και έστειλε το δικό του μήνυμα στις υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες και στην κυβέρνηση.
Οι αγρότες στο 90ο χλμ και στο Κάστρο απέκλεισαν για δύο ώρες και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και έστειλαν μήνυμα στους δανειστές για λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα.
Μπλόκο έστησαν και οι αγρότες της Δυτικής Λοκρίδας στο παλαιό Εθνικό οδικό δίκτυο στο ύψος του παλιού Λεβέντη.




lamiastar.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. me to na kleinete ton dromo douleia den ginete.katevite athina kai kleiste tin vouli.enimeroste ton kosmo kai parte ton me to meros sas,ohi kleinoume tous dromous prokaloume alla provlimata kai strefoume ton kosmo enantion mas,kai ohi se 2-3 meres sas tazoun kati kai elixe,parte to apofasi tha rimaxoun tin ellada,auto einai to shedio.xypniste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο δεν πρόκειται ποτε η Αστυνομια να αφησει τους αγροτες να φτασουν στην Αθηνα, αυτο ειναι το προβλημα, αλλιως να εισαι σιγουρος οτι θα κατεβεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή