Η συγκλονιστική ιστορία του άντρα που μεταμορφώθηκε σε ερπετό. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση (Βίντεο)


Η Dragon Lady, ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα, Richard Hernandez, είναι το ανθρώπινο ερπετό. Έκανε τα πάντα για να μεταμορφωθεί ή έστω να μοιάζει με ερπετό. Ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του ως ήρωα.

Υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρέσει τα αυτιά του, να παραμορφώσει τη μύτη του, έκανε τατουάζ σε όλο του το σώμα, μέχρι και μέσα στα μάτια του. Έκοψε τη γλώσσα του για να μοιάζει διχαλωτή, σαν των φιδιών.

Πίσω από αυτή τη μεταμόρφωση, κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορία, που του
σημάδεψε τη ζωή. Τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής του, ο Hernandez έζησε ανοικτά ως ομοφυλόφιλος άντρας και εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος. Η μεταμόρφωσή του ξεκίνησε όταν διαγνώστηκε με HIV.

Μια νύχτα έπεσε θύμα βιασμού. Δύο άντρες τον βίαζαν όλο το βράδυ. Έκτοτε, ήθελε να πάψει να είναι άνθρωπος και μεταμορφωθεί σε ερπετό.
«Εκείνη η νύχτα ήταν μια φρικτή νύχτα για ‘μένα. Δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω ποτέ. Δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τέτοια πράγματα. Ο μόνος τρόπος για να το αντιμετωπίσω όλο αυτό ήταν να μοιραστώ την ιστορία μου, για να μάθει κάπως ο κόσμος ότι επέζησα μιας τέτοιας φρικτής εμπειρίας», αναφέρει φανερά συγκινημένος.

Αυτό που πριν έμοιαζε τρομακτικό, τώρα εξηγείται.
«Έγινα έτσι για να τρομάζω τους ανθρώπους, να μην έρχονται κοντά μου, να μην τους αρέσω. Είναι ο τρόπος μου να νιώθω ασφαλής», λέει.

Η Dragon Lady έχει έναν γιο, όμως δεν θέλει καμία επαφή μαζί της. Ντύνεται με γυναικεία ρούχα, ο χλευασμός στους δρόμους έχει γίνει πλέον συνήθεια.
Για αρκετό καιρό ήταν άστεγη. Βρήκε καταφύγιο σε κοιτώνες που διαθέτει η LGBTQI+ κοινότητα του Λος Άντζελες.

Όπως αναφέρει, προσπαθεί να στείλει το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που γεννήθηκαν και επιβίωσαν χωρίς τη στήριξη της οικογένειας ή του φιλικού τους περιβάλλοντος.
Ισχυρίζεται ότι προωθεί ένα δυνατό μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, του body love κινήματος και της αυτογνωσίας.

Δείτε το βίντεο με τη ζωή της Dragon Lady:



πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια